Eyyüpoğlu Alüminyum Korkuluk Sistemleri

Şirket Hakkında
Kurulduğu günden bugüne heyecanını kaybetmeden; günden güne yaptığı Ar-Ge ve yatırımlarıyla üstün kalite ve renk olanaklarına sahip Alüminyum küpeşte aksesuarlarını müşterilerine birinci kalitede ulaştırarak; Alüminyum küpeşte aksesuar sektörünün önde gelen firmalarından olmuştur.

Eyyüpoğlu Aluminyum, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, sektöründe kazandığı tecrübe ve deneyimiyle Aluminyum, Otomotiv, Reklam ve Savunma sanayisinde geniş kapsamlı ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Kaliteli iş prensibi ile her geçen gün vizyonunu daha da genişleten Eyyüpoğlu Aluminyum, Türkiye'nin birçok noktasına ürün temin etmekte ve kendisi ile aynı çizgide ilerleyen iş ortaklarına bayilikler vermektedir.

Eyyüpoğlu Alüminyum’un vizyonu yeni fikirler geliştirmek, son teknolojiyi kullanarak, her zaman daha iyiyi üretmek, çalışanların mutluluğunu, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sürekli gelişen müşteri ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık vermektir.

Şirketin misyonu ise her zaman kaliteli hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini, satış sonrası hizmette güvenilirlik ve yüksek iş ahlakını en üst seviyede tutmaktır.

Eyyüpoğlu’nun kalite anlayışı, hizmet ettiği müşterilerine, hizmet ettiği sektöre, ülke ekonomisine ve ülke sanayisinin gelişimine verdiği katkının ve bunun sonucu memnuniyetin kalitesiyle bir tutulmakta ve böyle bir kaliteyi sunmak görev olarak kabul edilmektedir.

Firma anlayışına göre kalite önce insanda başlar. Sonra üretimle ve ürünle devam eder.

Kalite, Eyyüpoğlu'un yaşam biçimi ve yaşam felsefesi olarak kabul görmektedir.

Tüm "Eyyüpoğlu" ile birlikte, kalite yönetim şartlarına uymak; etkinliği sürekli iyileştirmek; zamanında ve kusursuz teslimat yapmak; en iyiyi en ucuza en verimli şekilde üretmek; hizmette, üretimde, kalitede özellikle sektöründe öncü ve lider olmak şirketin temel hedefidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eyyüpoğlu Alüminyum Korkuluk Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Ferforje
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: kemal piroglu
Adres: Güllübağlar Mah.Ankara Cad.No:276/C pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5830350
Web Sitesi: http://www.eyyupoglualuminyum.com
Ürünleri
Alüminyum Küpeşte Korkuluk Sistemleri Fransız Balkon
Alüminyum Çamaşırlık Yeni nesil evlerde kullanımı cok kolay olan ve evdekı bayanların işlerinde kolaylık sagladıgı tek bır urun olarak tarıhe yazılan ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eyyüpoğlu Alüminyum Korkuluk firma bilgileri. Eyyüpoğlu Alüminyum Korkuluk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eyyüpoğlu Alüminyum Korkuluk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eyyüpoğlu Alüminyum Korkuluk Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.