Fabricair Turkey

Şirket Hakkında
FabricAir Türkiye 2008 yılında FabricAir A/S'a bağlı ve ona ait bir şirket olarak kurulmuştur. Kumaş hava dağıtım sistemlerinin satışı, dağıtımı ve mühendisliği ile ilgili faaliyetlerde bulunuyoruz. Dünya genelinde 130 çalışanı olan FabricAir markasının merkezi Herfølge, Danimarka'dır. 1973 yılında dünyanın ilk kumaş kanal üreticisi olarak faaliyete geçtik. Bugün sekiz ülkede satış ofislerimiz ve Alytus, Litvanya'da bir fabrikamız bulunuyor. Amacımız, kumaş hava dağıtım sistemleri anlamında yüksek teknoloji ürünü ve üstün kalitedeki ürünleri sunmaktır. Bu yolda ilerlerken işin uzmanlarını istihdam ediyoruz ve sizin için kolay iş yapabileceğiniz bir iş ortağı olmayı amaçlıyoruz.

Kumaş kanal, bez kanal, tekstil kanal, hava çorabı, FabricAir Hava Dağıtım Çözümleri'nin geleceği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fabricair Turkey
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Fikret Şahin
Adres: Şair Eşref Bulvarı No:6/801 35230 Çankaya
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4463458
Web Sitesi: https://tr.fabricair.com/tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
FabricAir Türkiye 2008 yılında FabricAir A/S'a bağlı ve ona ait bir şirket olarak kurulmuştur. Kumaş hava dağıtım sistemlerinin satışı, dağıtımı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fabricair Turkey firma bilgileri. Fabricair Turkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fabricair Turkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fabricair Turkey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.