Fadeout Studios

Şirket Hakkında
FadeOut Studios 2012 yılında Kerem Çakıroğlu ve Gökhan Doğum tarafından kurulmuş, dünya standartlarında kayıt imkanları sağlamayı amaçlayan bir ses kayıt studyosudur. Hem müzik sektörüne, hem de televizyon ve sinema sektörüne hizmet vermeyi amaçlamış ve tüm mimarisini buna göre planlamıştır. Hybrid bir konseptte çok amaçlı olarak kullanılabilen yapısıyla hem müzik enstruman kayıtları, hem foley kayıtları, hem de film mix işlemlerini gerçekleştirebilmektedir

Toplamda henüz 220 m2′lik bir alanda kurulmuş olan FadeOut Studios 70 m2′lik live room ve 25 m2′lik bir control room ile büyük bir studyo olarak tasarlanmış olup, kalan kısımlarda dinlenme alanı, ofis, teras, mutfak ve tuvalet olarak konforlu bir şekilde dizayn edilmiştir. Türkiye’de var olan stüdyolara bir yeisini katmak yerine stüdyo işine ve müzik kayıt sektörüne yeni bir soluk getirme arayışı içerisinde olan FadeOut Studios ekipman parkurunu da Türkiye’de sadece 1 adet bulunan SSL AWS-924 SuperAnalogue Console üzerine kurmuş ve yüksek standartlarda kayıt yapma isteğini gerçeğe dönüştürmüştür.

Stüdyomuz kazancını kendisine aktaran ve her geçen gün gelişmekte, büyümekte ve yeni ekipmanlarla kalitesini daha da ileriye taşıma hevesinde olup Dünya’da örneklerini çokça gördüğümüz hem çalım aşamasında, hem kayıt aşamasında ve hem de bu sene kurmayı düşündüğümüz yeni stüdyo ile mix aşamasında ülkemizdeki çok yetenekli müzisyen ve sanatçıların nitelikli hizmete ulaşmasını sağlamayı amaçlamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fadeout Studios
Sektörü: Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: Kerem
Adres: İkitelli Osb Demirciler Sitesi B1 Blok No 36
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5495490
Web Sitesi: www.fadeoutstudios.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fadeout Studios firma bilgileri. Fadeout Studios adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fadeout Studios ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fadeout Studios firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.