Fafpas Elek. Tartı Ve Güç Sistemleri

Şirket Hakkında
firmamızda satın alınacak ürünün en düşük fiyatlar ile kredi kartıyla yada kartsız satın alınacak ürünün gereken yere teslimin bizzat firma satış müdürü tarfından yapması, herhangi bir yol yada kargo ücreti almaksızın sınırsız ayağa hizmet imkanları vardır. işletmemizde tartı sektöründeki bütün sistemler mevcuttur elektornik terazi barkot sistem, i yazarkasa, baskül tonaj baskül , vinj katar, ı canlı hayvan baskülü vb. ayrıca seyyar aydınlatma sistemleinde kv larına göre tüm güç ürünleri (jeneratör) bulunmaktadır. satış pazarlama dağıtımı için gerekleri gezici ekipmanlarımız haftanın 7 günü isatanbul, tekirdağ , izmit , gölcük adaparazı civarında seyir halindedirler acil irtibat 0532 420 38 04.... ferdi belecen (satış müdürü)
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fafpas Elek. Tartı Ve Güç Sistemleri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Hassas Terazi
İkincil Sektörü:Enerji » Jeneratör
Yetkili Kişi: FERDİ BELECEN
Adres: İstasyon cad.onurkent sitesi taşken bolkları c1 bolok no 24 gebze
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4203804
Web Sitesi: www.fafpasterazi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fafpas Elek. Tartı firma bilgileri. Fafpas Elek. Tartı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fafpas Elek. Tartı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fafpas Elek. Tartı Ve Güç Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.