Fama Alçı Dekorasyon Ve Yapı Sistemleri

Şirket Hakkında
FAMA ALÇI DEKORASYON VE YAPI SİSTEMLERİ 2009 yılında YÜCEL ÇAKIROĞLU tarafından kurulmuş, sektöründe ASMA TAVAN VE BÖLME DUVAR sistemleri ile ALÇIPAN uygulamaları alanında faaliyet gösteren, genç dinamik yapısı ile yeniliklere açık ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Amacımız KALİTELİ MALZEME, KALİTELİ İŞÇİLİK ile ZAMANINDA İŞ TESLİMİ dir. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarını devam ettiren firmaız her geçen gün büyümüş ve daha iyi hizmet için çalışmalarına devam etmektedir.
Fama Alçı Dekorasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fama Alçı Dekorasyon Ve Yapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Yücel ÇAKIROĞLU
Adres: Ünalan Mh. Bestekar Çinuçen Tanrıkorur (Çamlıca) Cd. No:36/A Üsküdar İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4721811
Web Sitesi: www.famayapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fama Alçı Dekorasyon firma bilgileri. Fama Alçı Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fama Alçı Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fama Alçı Dekorasyon Ve Yapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.