Farfala Export

"ihracat fazlası t-shrt uygun fiata stok mal"

Şirket Hakkında
FARFALA export:dünyaca ünlü ihrac bay ve bayan t-shrt, swit short gibi ürünleri uygun fiata siz degerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır. ürün çeşitlerini merterdeki mağazamızı ziyaret ederek görebilirsiniz. ( pazarcı esnafına uygun 2 k. parti malı çeşitlerimizde mevcutdur.)
Farfala Export
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Farfala Export
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: mehmet berktaş
Adres: MERKEZ :keresteciler sitesi fatih cad.ladin sok.murat çarşısı no:2/3 MERTER İSTANBUL TURKEY ŞUBE :FARFALA EXPORT 2: MERKEZ MAH.POSTA CAD.AYDEDE SOK. NO :5/A GÜNGÖREN İSTANBUL TURKEY (NOT : kale center karşısı )
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5076531
Faks: (212) - 6446892
Web Sitesi: farfalaexport@hotmail.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
FARFALA EXPORT : toptan ve perakende ihracat ve imalat bayan tekstil penye dokuma ürünlerini sizdegerli müşterilerimize uygun fiat ve kalite ilkesiyle...
İlan Talep ve Teklifleri
Ucuz Mal !!!!
ihracat fazalası uygun fiyata parti malı bulunur bayan erkek t-shirt bady swit sort tunik ...
Farfala Export firma bilgileri. Farfala Export adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Farfala Export ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Farfala Export firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.