Farmanova Danışmanlık Ve Ruhsatlandırma

Şirket Hakkında
İlaç, araürün, gıda destek ürünleri ruhsat dosyalarının hazırlanması, bunlara ilişkin formülasyon çalışmaları, literatür taramaları, çeşitli analiz çalışmaları, tıbbi çeviri hizmetleri veriyoruz. Ayrıca formülasyonunu firmamızca yapılan Reishi (Ganoderma lucidum) içerikli kapsüller üretiyoruz.Ekibimiz konusunda uzman, akademik çalışmalar yapmış Eczacılardan oluşmaktadır. 1.tüm sağlık ürünleri ruhsatlandırma ( ilaç vb) 2.Analiz yöntemleri 3.Formülasyon 4.Sertifika çalışmaları 5.Literatür taramaları 6.Tıbbi çeviri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Farmanova Danışmanlık Ve Ruhsatlandırma
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » İlaç Sanayi
Yetkili Kişi: mahmut asker
Adres: Turgut reis cd. gülseren s. No. 20 TANDOĞAN ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2298810
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.farmanova.net
Ürünleri
Doktor eczacıdan antiseptik amaçlı kullanılan çözeltilerin formülasyonları + Analiz yöntemleri (Avrupa farmakopesi ve USPye göre) % 4 , % 10 POVİD...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Farmanova Danışmanlık Ve firma bilgileri. Farmanova Danışmanlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Farmanova Danışmanlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Farmanova Danışmanlık Ve Ruhsatlandırma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.