Fashion Xlarge Tanıtım & Cast Model Ajans [ Fx Ajans ]

Şirket Hakkında
Firmamız 2004 yılından bu yana üretim ve hizmet sektörlerine manken, host ve hostes desteği sağlamaktadır.

İletişim ve takım çalışmasının önemini bilen insan ilişkileri güçlü ekibimiz ile firmanızın satış noktasında da destek alabileceği bir çözüm ortağı kazanacaksınız. Fx Ajans olarak, organizasyonlarda temsil ettiğimiz kurumun vermek istediği imajı anlayarak, bunu ekibimiz ile birlikte en iyi şekilde uygulamaktayız. Hedefimiz iyi hizmet vererek, kalite ve tecrübemizle tüm organizasyonları güzelleştirmektir.

Genç, araştırmacı ve eğitimli kadromuzla kurumumuzu, kurumunuzun bir personeli olarak kabul ederek; Doğru noktalarda buluşmak dileğiyle…
Fashion Xlarge Tanıtım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fashion Xlarge Tanıtım & Cast Model Ajans [ Fx Ajans ]
Sektörü: Hizmet » Stand / Hostes
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Batuhan Özer Kaçmaz
Adres: Talatpaşa Bulv. 1438 Sok . No:14 K:4 D:4
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2469775
Web Sitesi: www.fxajans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fashion Xlarge Tanıtım firma bilgileri. Fashion Xlarge Tanıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fashion Xlarge Tanıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fashion Xlarge Tanıtım & Cast Model Ajans [ Fx Ajans ] firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.