Fast Express Yurtdışı Kargo

Şirket Hakkında
Fast Express Kargo sorumluluğunun bilincinde ve müşteri ihtiyaçlarını sınıflandıran, iş ve taşıma planlamasını yaparken ana taşıma modellerinin yanı sıra, iç nakliyeden depolamaya ve gümrüklemeye kadar her ayrıntıyı hesaplamaktadır. Uluslararası kargo sektöründe, her ayrıntıyı bir müşteri titizliğiyle düşünen firmamız, tüm yurtdışı kargo hizmetlerinde hızlı ve ekonomik çözümlerini kaliteli hizmet anlayışıyla sunmaktadır. Uluslararası taşımacılık ve Uluslararası kargo hizmeti alacağınız zaman tüm işlemlerini yasal çerçeve de sunan bir firma seçmeniz gerekir. Çünkü yurtdışı kargo paketleriniz güven içerisinde taşınması ve belirtilen adrese zamanında teslim edilmesi gerekir. Uluslararası yurtdışı kargo ve nakliyat hizmeti uzmanlık gerektirir. Fast Express Kargo firmamız ile iletişime geçip, müşteri temsilcilerimiz ile detaylı bilgileri edindikten sonra, bizden hizmet alarak gerekli Almanyaya en hızlı kargo desteğini ekonomik ve güvenli bir biçimde sağlayabilirsiniz. Firmamız taşımacılık alanında başarılı işlere imza atmıştır ve atmaktadır. Uluslararası kargo alanında uzman kadrosu ile güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Taşımacılık işlemi kendi bünyemizde yer alan özel nakliye araçlarımız yardımı ile yapılır. Fiyat politikamız da ekonomik olarak belirlenmiş olup uygun vadeler ile profesyonel bir hizmet sunulmuştur. Fast Express Kargo, uluslararası ithalat firmaları ve ihracat firmaları, özel depolar, Tüm dünya üzerinde uluslararası kargo taşımacılığı yapan firmalar ve acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde ticari ve bireysel yüklerinizi uluslararası standartlara uygun olarak taşımaktadır.
Fast Express Yurtdışı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fast Express Yurtdışı Kargo
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Murat
Adres: İbrahim Kalfa Sokak No.20a Küçükçekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5414410
Web Sitesi: https://www.fast-express.com/tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fast Express Yurtdışı firma bilgileri. Fast Express Yurtdışı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fast Express Yurtdışı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fast Express Yurtdışı Kargo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.