Fat-tur

Şirket Hakkında
1995 yılında kurulan firmamız, 74.000 m2 açık alan 12.500 m2 kapalı alanda hizmet veren boya apre fabrikasıdır. Firmamız; 200 çalışanıyla pamuk, viskon, polyester ve karışımlarını; havlu, bornoz, dokuma ve örgü kumaş olarak yıllık ortalama 11 bin ton kapasiteyle ÖKOTEX 100 kapsamında boya ve terbiye yapan otomasyon sistemine sahip büyük bir işletmedir. Bu üretimini owerflow ve 320cm ene sahip açıken hatlarıyla gerçekleştirmektedir. Firmamız, edinmiş olduğu, kaliteli ürün, kaliteli üretim anlayışının doğal bir sonucu olarak İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmış önemli bir sanayi kuruluşudur. Kendi bünyesinde bulunan arıtma tesisi ve çevreci çalışmalarından dolayı 2004 yılında; yılın çevreci sanayi kuruluşu ve çevreci işadamı ödülüne layık görülmüştür.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fat-tur
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: Fatih Zora
Adres: Moda Caddesi Kadıköy İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5422662
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Turbang
1 ADET TÜRBANG • MODEL :1999 • MARKA :NAİGAİ SPD.CO.LTD-JAPAN • ÇALIŞMA ENİ : 2 METRE • KABİN SAYISI : 1 ADET • ÇALIŞIR DURUMDA
Fat-tur firma bilgileri. Fat-tur adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fat-tur ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fat-tur firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.