Favori Otomotiv Opel Chevrolet Özel Servisi

Şirket Hakkında
Opel ve Chevrolet marka araçların bakım ve onarım hizmetlerinde araç sahiplerinin favorisi olarak gösterilen, Mekanik, Elektrik, Klima, Diagnostic, Kaporta, Boya ve Yedek Parça hizmetleri verilen FAVORİ OTOMOTİV de, dilerseniz araçlarınız adresinizden alınıp kapıda ödeme imkanı ile adresinize teslim edilir. Aracınızın gerekli bakım ve onarım işlemleri, güleryüzlü, konusunda uzman ve eğitimli kadromuz tarafından yapılırken, ev rahatlığındaki, Wi-Fi internet bağlantısı bulunan müşteri salonumuzda, ikramlarımızla sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. Aracınıza ücretsiz chek-up yapılır. Kaza durumunda sigorta işlemlerinizi biz takip ediyor ayrıca kredi kartlarına taksit imkanı tanıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Favori Otomotiv Opel Chevrolet Özel Servisi
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: ABDULLAH YILMAZ
Adres: AKDENİZ SANAYİ SİTESİ 5008 NO:24
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2215450
Web Sitesi: www.favoriopel.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Favori Otomotiv Opel firma bilgileri. Favori Otomotiv Opel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Favori Otomotiv Opel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Favori Otomotiv Opel Chevrolet Özel Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.