Feema İnş. End. Mutfak San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Feema Endüstriyel Mutfak olarak, soğutma, çamaşırhane, cenaze morg üniteleri ile birlikte anahtar teslimi komple mutfaklar kurmaktayız.

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları alanında üretim yapmakta olan firmamız 1990 yılından bu yana Proje, Tasarım, İmalat, Montaj ve Servise dayanıklı hizmet konularında 6000 m² Kapalı Alanlı fabrikamızda halen üretime devam etmektedir.

Gıda Hizmetleri Veren; Restaurant, Lokanta, Otel, Motel, Hotel, Pansiyon, Kafeterya, Fast Food, Büfe, Market, Tabldot Fabrikaları, Pastaneler, Dinlenme Tesisleri, Fabrikalar, Hastaneler, Askeri Birlikler v.b. işletme ve kurumlara mutfak ve yemekhane,
Ayrıca Gıda Hizmetleri Harici olarak Sağlık Sektöründe, Ameliyathaneler , Morglar, Adli Tıplar gibi Hastane Paslanmaz Ekipmanlari Konusunda Danışmanlık, Altyapı Çalışmaları, Projelendirme, Montaj ve Satış Sonrası Servis Destekli, olarak hizmet Vermekteyiz.

Profesyonel Endüstriyel Mutfak gereksinimlerinizi karşılamak için bizimle iletişime geçiniz.
Feema İnş. End.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Feema İnş. End. Mutfak San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: Abdullah ULAŞ
Adres: Mahmut Şevket Paşa Mh. Odesa Bulvarı No: 18 - Okmeydanı / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2530064
Web Sitesi: www.feema.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Feema İnş. End. firma bilgileri. Feema İnş. End. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Feema İnş. End. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Feema İnş. End. Mutfak San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.