Femsan Elektrik Motorları

Şirket Hakkında
Ülkemizin ilk ve tek endüstriyel tip Servo Motor üreticisi olan Femsan, 1989 yılında DC Elektrik Motorları imalatı alanında faaliyetlerine başlamıştı.
Günümüzde, 1 - 1000 Nm. tork aralığında Servo Motor üretimi, 1- 2000 Nm. tork aralığında ise DC Motor üretimi gerçekleştirilmektedir.
Kurulduğu günden bu yana sürekli ürün iyileştirmeleri yapan, müşterilerine kesintisiz yedek parça ve servis desteği veren firma, esnek yapısı sayesinde, standart üretiminin dışında, mekanik ve elektriksel özel tasarım kabiliyetleriyle de müşterilerine hizmet sunmaktadır. Ayrıca motorlarla beraber kullanılan sürücünün yanı sıra, encoder, resolver, tako-jeneratör, redüktör, manyetik fren gibi ekipmanların da motorlara montajı Femsan tesislerinde gerçekleştirilmektedir.
Femsan Elektrik Motorları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Femsan Elektrik Motorları
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Motoru
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Gökçe Bakıtkal
Adres: Harmandere Mah. Eski Ankara Cad. Taşocakları Yolu No:8 34912 Kurtköy-Pendik, İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4824844
Web Sitesi: www.femsan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Femsan Elektrik Motorları firma bilgileri. Femsan Elektrik Motorları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Femsan Elektrik Motorları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Femsan Elektrik Motorları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.