Fenerbahçe Otomotiv İnşaat Turz.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1991 yılında ticari faaliyetine başlamış olan firmamızın , lokamatif sektörü sıfır km araç ithalatı ve ikinci el araç alım satımıdır. Bunun yanı sıra inşaat sektöründe konut üretiminde İNNNOVİA YAPI markamızla faaliyet göstermekteyiz. Ayrıca Fenerbahçe Otomotiv olarak trafik muşavirliği ,
otomobil mekanik ve kaporta servislerimiz , araba kiralama, iskele kiralama , gayrimenkul danışmanlığı ve sigorta ve kasko hizmetlleri firmalarımızla siz değerli dostlarımıza "uygun fiyat , kaliteli hizmet"felsefimizle hizmet vermeye deva etmekteyiz.

Saygılarımızla ;

Fenerbahçe Otomotiv
Fenerbahçe Otomotiv İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fenerbahçe Otomotiv İnşaat Turz.tic.ltd.şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: MUSTAFA AKTAŞ
Adres: FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD. NO:259 GÖZTEPE KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3591919
Web Sitesi: www.fenerbahceoto.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fenerbahçe Otomotiv İnşaat firma bilgileri. Fenerbahçe Otomotiv İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fenerbahçe Otomotiv İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fenerbahçe Otomotiv İnşaat Turz.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.