Fermanoğlu Bilişim İletişim Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Teknolojik çözümler üreten dinamik ve genç bir markayız. Firmamız Teknoloji ve bilişim alanında çağdaş ve doğru ürünlerle müşteri odaklı çalışarak herzaman en güvenilir ve en dürüst olmayı kendine ilke edinmiştir. Ar-Ge çalışmalarımız devam etmekle birlikte firmamızın amacı sektörde sağlam ve güvenilir yerini daima korumakatır

Müşteri Menmuniyetini Ön Planda Tutmak ve Verimli Ürünler Ortaya Çıkarmak İçin En Az Maliyet ve En Ucuz Ürünlerle Kaliteyi Yakalamayı Başaran Nadir Firmalar Arasında Yer Almak amacındayız.

İnternetin dünyada ve Türkiye de ki hızlı gelişimi çerçevesinde, internete inanan profesyoneller olarak, e-ticaret sistemleri oluşturmak ve işletmek , bu sistemlere zemin hazırlayacak yazılım çözümleri üretmek ve paylaşmak en birincil hedeflerimiz arasına girmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fermanoğlu Bilişim İletişim Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Dr.Ayhan SEVİNÇ
Adres: Anadolu Cad. 6691 Sok. No:5 KARŞIYAKA
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3612427
Faks: (232) - 3612427
Web Sitesi: http://www.fermanoglu.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fermanoğlu Bilişim İletişim firma bilgileri. Fermanoğlu Bilişim İletişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fermanoğlu Bilişim İletişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fermanoğlu Bilişim İletişim Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.