Feron Temizlik

Şirket Hakkında
Feron Temizlik faaliyete Şubat 2013' te başladı. İlk etapta İstanbul' da faaliyet gösteren firmamız yakın zamanda çevre illerde de faaliyet gösterecektir. Feron Temizlik olarak Türkiye'nin en iyi firmaları arasına girmek için çalışıyoruz. Bu zorlu serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sonsuz teşekkürler.
Feron Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Feron Temizlik
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Cevat Ülker
Adres: Nispetiye Caddesi Seher Yıldızı Sokak No:32/5 Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 6074089
Web Sitesi: www.ferontemizlik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Feron Temizlik' Den 1. Sınıf Temizlik Malzemeleri
Feron Temizlik Sağlık Bakanlığı onaylı temizlik ürünleri satmaktadır. Ürün ve Fiyat teklifi için lüften irtibata geçiniz. Unatmayın ki merdiven altı ü...
Feron Temizlik firma bilgileri. Feron Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Feron Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Feron Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.