Feza Bilişim

Şirket Hakkında
Feza Bilişim, 2006 yılından bu yana KOBİ’lerin bilgi sistemi ve yazılım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, piyasa koşullarına uygun çözümler üreterek ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Sunduğu tüm uygun çözüm ve hizmetlerde müşterilerine sağladığı sürekli destek ve eğitim hizmeti ile ürünlerinin amaca yönelik daha verimli kullanılmasını hedeflemektedir.
Feza Bilişim olarak;
- Sanayide Üretim Takip ve Verimlilik Konusunda “FULL CONTROL”
- Özel okul, dershane, yurtlarda personel ve öğrenci giriş-çıkış takibinde “GEÇİŞ KONTROL”
- Özel okul, dershane, yurtlarda 5651 sayılı kanunun zorunlu kıldığı internette güvenlik duvarı kullanımı için “NET KONTROL”
- İnternet sitesi yapımı
- Firmaya özel yazılım çözümleri
- Network Güvenlik Hizmetleri
alanlarında sizlere hizmet sağlamaktan memnuniyet duyarız.
Feza Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Feza Bilişim
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Ensar Şahintürk
Adres: YILDIRIM CD. NO: 125 K:4 D:8 NİLÜFER/BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4535206
Web Sitesi: www.fezabilisim.com.tr
Ürünleri
FULL CONTROL, makine operatörlerinizin gerçekleştirdikleri tüm planlı veya plansız duruşları, operatörünüzün bu duruş için gerekçesiyle birlikte ger...
Feza Bilişim olarak, yurtlarımızda artık standart bir hizmet olarak sunulan internet hizmetinin, yurt sahibi ve idarecileri için yasal sorunlar doğu...
Parmakizli kontrol sistemlerinde ilk defa GEÇİŞ KONTROL ile her öğrenci için haftalık ders programı tanımlama olanağı sağlayarak, öğrencilerimizin ok...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Feza Bilişim firma bilgileri. Feza Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Feza Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Feza Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.