Fg Yapı Ürünleri

Şirket Hakkında
Şirketimiz uyguladığı bütün projelerde detaycı yaklaşımıyla yapı ve mobilya sektöründe üstün kaliteli sonuçlara ulaşmayı hedef olarak belirlemiş ve toplam kalite yönetimi ile devamlılık gösteren, kabul ve tercih edilir sonuçlara ulaşmıştır. 1997 yılından itibaren ürün kalitemizi sürekli artırarak müşteri profilimizi zenginleştirirken, siz müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ürün yelpazemizi geliştirmeye devam ettik. Zaman içinde imal ettiğimiz ürünleri sınıflandırarak, konusunda uzmanlaştığımız ürünlerimizin satışlarını artırmayı ve sektördeki liderliğimizi sürekli ve kalıcı kılmayı hedefledik.

FG Yapı olarak, öncelikle ıslak hacim çerçevesinde kabin sistemlerine ağırlık verdik ve tümüyle kendi tasarımımız olan bağlantı elemanları üretmeye, müşterilerimizin talepleri ve çağın gerekleri doğrultusunda ürün çeşitliliğimizi güncelleştirmeye devam ettik. Yüksek kalite ve üstün hizmet anlayışıyla, yapı sektöründe bizi kısa zamanda lider konuma getiren İDEAL markamız iç pazarda tanındığı gibi, dış dünyaya da açılan kapımız oldu ve olmaya da devam etmektedir. Sürekli artan ihracat hacmimiz markamızın gücünün kanıtıdır.
Vizyonumuz

Faaliyette bulunduğumuz yapı ve mobilya sektörünün lokomotif firmalarından biri olarak, toplam kalite yönetimi yaklaşımı ile siz müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve mutluluklarının devamlılığını sağlamaktır.
Misyonumuz

Yıllar geçtikçe yükselen başarımızın ana unsuru olan “FG Yapı ailesinin tüm bireylerinin ve saygın müşterilerinin” katılımı ile iş ortamının ve iş süreçlerinin sürekli geliştiği bir firma olmak, müşterileri ve ticari faaliyet içinde bulunduğu diğerleri açısından, sektörde en saygın ve güvenilir firmalardan biri olarak anılmak.
Fg Yapı Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fg Yapı Ürünleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Arif Hakkı Öztoprak
Adres: Ayazağa Mah.Kemerburgaz yolu Cad. No:6 Ayazağa – İstanbul – Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2890011
Web Sitesi: www.idealkabin.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fg Yapı Ürünleri firma bilgileri. Fg Yapı Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fg Yapı Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fg Yapı Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.