Fiberdream

Şirket Hakkında
Firmamız uzun yıllar özel sektörde kazandığı tecrübelerini şahıs ve kurumlara daha profesyonel şekilde sunabilmek için, sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip etmektedir.
Amacımız müşterilerimize hizmeti ekonomik, güvenli , estetik ve hızlı biçimde sunarak; sürekli tercih edilen, kaliteli ve kalıcı eserlere imza atan, dünya standartlarında bir firma olmak. İnşaat yapınızın kaba, ileri kaba veya anahtar teslime kadar olan tüm süreçlerin tam sizin istediğiniz gibi olmasını sağlarız. Ayrıca fiberglass ( polyester, CTP ) ürünlerde dünyaya ihracat yapan bir firmanın avantajını kullanın.
Çatı, teras ve depo polyester izolasyon kaplamada tecrübemizden istifade ediniz.Ayrıca inşaat kaset kalıp imalatınızı fabrikamızda, tamirini ise istediğiniz yerde titizlikle yapmaktayız.Web sitemizde, hizmet verdiğimiz firmaları inceleyebilirsiniz.

Fiberglass (ctp ) ile bina giriş takları, havuz, kuleler, kabin, kulübeler ve heykeller.Ayrıca inşaat kaset imalatı ve tamiri.Dünyanın kullandığı izolasyon yöntemi ile her türlü yüzeyin ( beton-metal-ahşap ) mükemmel yalıtımını sağlayan fiber kaplama sistemleri.Çatınız, dere oluklarınız artık güvende Bu süper sistem ısı değişikliklerinden etkilenmez.Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.Sorularınızı cevaplamaktan memnun oluruz.
Fiberdream
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Fiberglass (ctp ) ile bina giriş takları, havuz, kuleler, kabin, kulübeler ve heykeller.İinşaat kaset imalatını fabrikamızda, tamirini ise bulunduğunuz yerde profesyonel ve güleryüzlü ekibimizle titizlikle yapmaktayız..Dünyanın kullandığı izolasyon yöntemi ile her türlü yüzeyin ( beton-metal-ahşap ) mükemmel yalıtımını sağlayan fiber kaplama sistemleri.Çatınız, dere oluklarınız artık güvende Bu süper sistem ısı değişikliklerinden etkilenmez.Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.Sorularınızı cevaplamaktan memnun oluruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Fiberdream
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: ertuğrul önder
Adres: kumburgaz mevkii
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 8282229
Web Sitesi: www.fiberdream.com
Ürünleri
WORLD & CLOCK MEMORIAL STATUE Total height of 11 meters. WORLD : FRP ( Fiberglass reinforced polyester ), 3D relief, diameter 300 cm.3 times...
Firmamız uzun yıllar özel sektörde kazandığı tecrübelerini şahıs ve kurumlara daha profesyonel şekilde sunabilmek için, sürekli olarak teknolojik gel...
Fiberglass (ctp ) ile bina giriş takları, havuz, kuleler, kabin, kulübeler ve heykeller.Ayrıca inşaat kaset imalatı ve tamiri.Dünyanın kullandığı izol...
İlan Talep ve Teklifleri
Polyester Ürünler Ve İnşaat Kaset Kalıbı İmalat & Tamir
Firmamız uzun yıllar özel sektörde kazandığı tecrübelerini şahıs ve kurumlara daha profesyonel şekilde sunabilmek için, sürekli olarak teknolojik...
Fiberdream firma bilgileri. Fiberdream adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fiberdream ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fiberdream firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.