Fiberplas Sentetik Kıl Ve Dış Ticaret

Şirket Hakkında
Co-founder Cemal Haskıl'ın Demirayak Fiberplas new company with a better technology keeps moving forward. With 20 years experience in production and quality has earned the trust sector, Cemal Demirayak Fiberplas'ta needs all kinds of hair option, 1 granule provides you with quality raw materials. Fiberplas, as well as abroad in the production of services provided within the country aims to become activated. Our company has all kinds of cleaning, industry and the industry bristles are specifically manufactured in accordance with the customer's request.
Fiberplas Sentetik Kıl
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİBERPLAS Sentetik Kıl ve Dış Ticaret - Cemal Demirayak
Haskıl'ın kurucularından Cemal Demirayak, yeni firması Fiberplas ile daha iyi bir teknolojiyle yoluna devam ediyor. 20 yıllık deneyimi ve kaliteli üretimi ile sektörün güvenini kazanmış olan Cemal Demirayak, Fiberplas'ta ihtiyacınıza uygun her türlü kıl seçeneğini, 1. Kalite ham madde ile sizlere sunuyor.
Fiberplas, yurt içinde verdiği hizmetlerin yanı sıra yurt dışı üretiminde de aktif hale gelmeyi hedefliyor. PP hammadde ile Her türlü fırça kılı imalatı yapmaktayı z. FİBERPLAS olarak ;

Kaliteli hizmet anlayışımız, uygun fiyatlarımız ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerimizi aldık. Uzman kadromuz, eğitimli personelimiz ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı ilke edindik. Hedefimiz; her zaman sektörde aranan, tercih edilen ve güvenilen bir firma olma özelliğimizi sürdürebilmektir. Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi sizlerle paylaşan firmamız, her geçen gün yenilenip, büyümeye devam etmektedir... .

Hizmet ettiğimiz noktalar;
Temizlik Ürünleri Fırça Kılı, Yürüyen Merdiven Kenarlık Fırça Kılı, Halı Yıkama Makinası Fırça Kılı, Taşlama Makinası Fırça Kılı, Tekstil Makinaları Fırça Kılı, Ambalaj Makinaları Fırça Kılı, Belediye Yol Temizleme Araç Fırça Kılı ve Sanayi- Endüstri sektörüne hizmet eden birçok makina Fırça Kılı üretimi yapmaktayız.
Firmamız her türlü temizlik, sanayi ve endüstri fırça kıllarını müşterinin isteği doğrultusunda özel olarak imal etmektedir. Fırça sektörüne geniş bir renk ve ölçü yelpazesi sunmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Fiberplas Sentetik Kıl Ve Dış Ticaret
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: Çiğdem Demirayak
Adres: Yavuz Selim Mah.Birlik Cad.3/4-A SOK NO:4 bAĞCILAR -iSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4351270
Web Sitesi: www.fiberplas.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fiberplas Sentetik Kıl firma bilgileri. Fiberplas Sentetik Kıl adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fiberplas Sentetik Kıl ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fiberplas Sentetik Kıl Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.