Fig Bilgi Teknolojileri

"E-Kitap almak istiyorum"

Şirket Hakkında
Fig Bilgi Teknolojileri, 2009 yılında Gaziantepte kurulmuştur. Türkiyeye yeni teknolojiler getirmeyi kendisine görev bilmiştir ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmektedir.

İlk olarak, Avrupada ve Amerikada yaygın olarak kullanılan Elektronik Kitap Okuyucuların Türkiyede de yaygınlaşması hedeflenmektedir. Bu konuda, dünyanın en büyük PDF yazılımları ve Elektronik Kitap Okuyucu üreticilerinden Foxit ile işbirliği yapmıştır.
Fig Bilgi Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fig Bilgi Teknolojileri
Sektörü: Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Çevre Birimleri
Yetkili Kişi: Ahmet TÜTÜNCÜLER
Adres: Fevzi Çakmak Bul. No:114 Şehitkamil, Gaziantep Türkiye
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3217374
Web Sitesi: www.fig-it.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
En sevdiğiniz kitapları, dergileri, kendi dökümanlarınızı ve diğer PDF dökümanlarını okumak için çevreci ve ekonomik bir çözüm mü arıyorsunuz? Foxit...
En sevdiğiniz kitapları, dergileri, kendi dökümanlarınızı ve diğer PDF dökümanlarını okumak için çevreci ve ekonomik bir çözüm mü arıyorsunuz? Foxit...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fig Bilgi Teknolojileri firma bilgileri. Fig Bilgi Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fig Bilgi Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fig Bilgi Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.