Filomax Kurumsal Filo Kiralama

Şirket Hakkında
Hakkımızda

Merlin Turizm Otomotiv olarak 1989 yılında otomobil sektörüne atmış olduğumuz ilk adımı 1992 yılında oto kiralama (Rent a Car) sektöründeki çalışmalarımızla devam ettirdik.

Kurulduğumuz ilk günden beri her zaman ilk önceliğimiz olan koşulsuz müşteri memnuniyeti ve A PLUS hizmet ilkesi firmamızın sektördeki hizmet yelpazemizi genişletmemize sebep olmuştur.

1999 yılında gelen talepleri karşılamak amacı ile başlattığımız filo kiralama hizmetlerimiz bugün sektörün başarılı ismi Filomax kurumsal filo kiralama hizmetlerinin oluşumuna katkıda bulunmuştur.

Bizce Filomax sektördeki saygın firmalar arasındaki yerini 1 araç ile 100 araç arasında hiçbir fark gözetmeden aynı kaliteli ve güvenilir hizmeti vermesini bizimle aynı misyon ve vizyonu paylaşan çalışma arkadaşlarına ve 7/24 özveriyle hizmet veren profesyonel teknik ekibine borçludur.

Filomax 21 yıllık filo kiralama tecrübesiyle...

SİZİN BU SEKTÖRDEKİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ VE YENİ YOL ARKADAŞINIZDIR

Bir Tık Kadar Yakınız : www.filomax.com.tr
Filomax Kurumsal Filo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Filomax Kurumsal Filo Kiralama
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
Yetkili Kişi: MEHMET ASLAN
Adres: Gökay Plaza Göztepe/Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5661920
Web Sitesi: www.filomax.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Filomax Kurumsal Filo firma bilgileri. Filomax Kurumsal Filo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Filomax Kurumsal Filo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Filomax Kurumsal Filo Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.