Filpa Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
1987 yılında Ankara’da faaliyete başlayan firmamız Filtre ve Filtre sistemleri konusunda 20 yıldır müşterilerine hizmet vermektedir.2005 Nisan ayından itibaren Eskişehir merkezli olarak Bölgesinde gelişmeyi hedefleyen şirketimiz Sanayi ve Endüstriyel filtrasyon, otomotiv ve iş makineleri filtrasyonu , klima , havalandırma ve temiz hava filtrasyonu konularında 15.000’den fazla ürün çeşidi ve özel imalat çözümleriyle müşterilerine hizmet vermektedir
Başta AKFİL markası olmak üzere AAF , Filtair, Asaş, Fleetguard , Mann Filter gibi kaliteli markaların Eskişehir, Afyon, Bilecik , Kütahya illeri ile birlikte tüm Türkiye’ye ve bölgemizdeki önemli sanayi kuruluşlarına hizmet vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
-otomotiv Filtreleri
-Endüstriyel Filtrasyon
-Klima ve havalandırma üniteleri filtrasyonu
-filtre ve süzgeçler
-işmakinaları filtrasyonu
İletişim Bilgileri
Firma: Filpa Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: A.Kemal Canko
Adres: Teksan Sanayi Sitesi J6 blok no12
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2281772
Faks: (222) - 2281774
Web Sitesi: http://www.filpa.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hava ,yakıt Yağ Filtresi
Her Marka ve Model İş makinası ve Otomotiv gurubu araçların tüm filtre gurupları için firmamızla bağlantıya geçebilir fiyat teklifi alabilirsiniz.En k...
Filpa Makina Sanayi firma bilgileri. Filpa Makina Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Filpa Makina Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Filpa Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.