Fins Bilişim

Şirket Hakkında
2002 yılı içerisinde kurulan firmamız, bilgi teknolojileri alanındaki ihtiyaçları kapsayan hizmetleri sunmak amacıyla yoluna başlamıştır. 2008 yılında firmamız Fins Bilişim Hizmetleri olarak yeni adıyla hizmet vermeye başlamıştır.

Değişim ve büyüme için ihtiyaç duyulan yeni teknolojiler ve uygulamaları şirketlerin hizmetine sunmak ve bu teknolojileri kullanarak daha etkin ve verimli çalışır hale getirmek hedefimizdir.

Fins, firmanızın ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Ayrıca "Müşterimiz Ortağımızdır" tezini benimseyerek, size pazarda farklı alternatifler, işlerinizi kolaylaştıracak, zamandan ve paradan kazandıracak çözümleri/projeleri birebir beraber tartışarak/çalışarak üretmektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÜRÜNLER:

Actfax

CMS

Mutabakat

CRM

E-ticaret

Mail Server

E-mail Marketing

Yedekleme

Veri Kurtarma

Symantec

Microsoft

Yazılım Komponentleri

Elektronik Döküman Yönetimi
İletişim Bilgileri
Firma: Fins Bilişim
Sektörü: Bilgisayar » Çevre Birimleri
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Pazarlama Bölümü
Adres: Armağanevler Mah. Alemdağ Cad. No:402 Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3446046
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.fins.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Afiş & Reklam Tasarımı
AFİŞ & REKLAM TASARIMI Her türlü araç üzeri uygulamaları için, araçlarınızı kimliğe kavuşturun. Aracınız her gün o kadar yol giderken neden sizin ...
Afiş & Reklam Tasarımı
AFİŞ & REKLAM TASARIMI Satış grafiğinizi yükseltmek için reklama ihtiyaç duyarsınız. Bu reklamın etkili olması için profesyonellere ihtiyaç duya...
Faksınızı Bilgisayarınıza Alın
ActFax bir faks sunucu sistemi. Gelen ve giden faksların elektronik ortamda olmasını sağlayan bir ürün. Yaptığı iş ağ ortamında gelen faksların bir fa...
Fins Bilişim firma bilgileri. Fins Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fins Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fins Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.