Fırat Rulman Ve Teknik Hırdavat

Şirket Hakkında
Firmamız şahıs firması olarak siz değerli müşterilerimize 1992 yılından beri kalite ve güven politikalarından ödün vermeden sürekli kendini geliştirme düşüncesiyle Sanayi sektöründe hizmet vermektedir .Rulman ve teknik hırdavat konusunda uygun fiyat ve kalite ile sürekli artan sıtoklarımızla ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışmaktayız .. Başlıca Sattığımız Ürünler karbür çeşitleri ( karbür=elmas) , kesici takımlar , hadde elmas , lama elmas , daire testere , segmanlı testere , kütük elmas , katerler , hss matkaplar , freze çeşitleri vb.
Fırat Rulman Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fırat Rulman Ve Teknik Hırdavat
Sektörü: Makina » Rulman
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Torna / Tesviye
Yetkili Kişi: ramazan kırvar
Adres: kışla cad. apek üretmen is merkezi a blok no 61/168 rami eyüp
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5017645
Web Sitesi: http://www.firatrulman.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fırat Rulman Ve firma bilgileri. Fırat Rulman Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fırat Rulman Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fırat Rulman Ve Teknik Hırdavat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.