Fırat-vet İlaçlama

"İLAÇLAMA BİZİM İŞİMİZ..."

Şirket Hakkında
HAŞERE VE KEMİRGEN MÜCADELESİNDE SINIRSIZ HİZMETİN ADRESİ FIRAT-VET İLAÇLAMA;açık ve kapalı alanlarda hamamböceği , kalorifer böceği , bit , pire , tahtakurusu , karasinek , sivrisinek ve fare mücadelesi hizmeti vermektedir. Bu amaçla DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (WHO) tarafından önerilen , SAĞLIK BAKANLIĞI ruhsatlı insana doğaya ve memelilere zarar vermeyen halk sağlığı ilaçlarını kullanmaktadır. KOKUSUZ VE LEKE yapmayan ilaçlarla , OTELLERDE , OKULLARDA , HASTANELLERDE , ASKERİ TESİSLERDE , İŞ YERLERİNDE , APARTMANLARDA , SİTELERDE , LOKANTALARDA , PASTANELERDE , FIRINLARDA , YEMEKHANELERDE V. S. yerlerde haşerelerle mücadelede kesin çözüm sağlamaktadır. Firmamız bünyesindeki uzman ve deneyimli personeliyle sizlere en uygun ve kaliteli hizmeti sunmaktadır.
Fırat-vet İlaçlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fırat-vet İlaçlama
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » İlaç Sanayi
Yetkili Kişi: NİZAMETTİN İZCİ
Adres: RÜSTEMPAŞA MAHALLESİ ŞEYHŞAMİL BULVARI NO:48/A
Şehir: Elazığ
Ülke: Türkiye
Telefon: (424) - 2375343
Faks: (424) - 2381414
Web Sitesi: www.firat-vet.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fırat-vet İlaçlama firma bilgileri. Fırat-vet İlaçlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fırat-vet İlaçlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fırat-vet İlaçlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.