Firma Ekipmanlari

Şirket Hakkında
Imalat sektöründe 30 yılı aşkın deneyim ve geniş ürün yelpazesi ile, hizmet sektöründe geçen 25 yıllık tecrübe birleşerek bu siteyi hazırladı.

Ürünlerinin büyük kısmını kendi atölyelerinde imal eden Firma Ekipmanları, ayrıca ilk elden sizler adına tedarik ettiği diğer ekipman ve hizmetlerle, firmanızın ihtiyaç duyabileceği tüm kalemleri tek elden sorunsuz alabilme imkanını sunuyor.

Portalımızda yer alan ürünlerin en kaliteli malzemeler kullanılarak imaline özellikle dikkat etmekteyiz. Serbest piyasa ekonomisinin süregelmekte olduğu ülkemizde, maksimum kalite - minimum fiyat skalasını yakalayabilmek için çözüm ortaklarımızla devamlı fikir alış-verişinde bulunuyor ve daha da ileriye gidebilmenin yollarını arıyoruz.

Sizlerden gelen talep, öneri ve uyarılar bizler için amacımıza ulaşmada birer kilometre taşı olacağından, her zaman desteklerinizi bekliyoruz.
Firma Ekipmanlari
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Firma Ekipmanlari
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Taner Kaya
Adres: Topkapi Mah Alibaba Sok Kerimbey Apt No: 2/A Sehremini Capa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2933206
Web Sitesi: http://www.firmaekipmanlari.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Firma Ekipmanlari firma bilgileri. Firma Ekipmanlari adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Firma Ekipmanlari ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Firma Ekipmanlari firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.