First Car Rental /ayka

Şirket Hakkında
Dünya’da uluslararası markaların hakim olduğu oto kiralama pazarına, Güney Afrikalı First Car Rental hızlı bir giriş yapıyor…


2008 yılında İstanbul’da kurulan Ayka Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 2010 yılında, globalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen sayılı oto kiralama kuruluşlarından biri olan First Car Rental’ın Türkiye lisansı ile hizmetlerine oto kiralamayı eklemiştir.

First Car Rental, Güney Afrika’da 6000’in üzerinde araç filosu ile tüm önemli havalimanı ve şehir ofis ofislerinden hizmet vermektedir ve pazarının %11’ine sahiptir. Dünya genelinde, 125 ülkede, 17000 kiralama istasyonundan ekonomik araçlardan lüks gruplara kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesi ve hizmet ağı sunmaktadır.

Türkiye genelinde 7 önemli şehirde hizmet vermeye başlayan First Car Rental, hizmet ağını lisans vererek genişletmeyi planlamaktadır.

First Car Rental
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: First Car Rental /ayka
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Canan Ayhan
Adres: Eğitim mah. Hakkı Bey sokak No:1/3 Ziverbey Kadıköy İstanbul Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4142952
Web Sitesi: www.aykarentacar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
First Car Rental firma bilgileri. First Car Rental adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda First Car Rental ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

First Car Rental /ayka firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.