Fissler Bölge Servsi

Şirket Hakkında
FISSLER BÖLGE SERVISI
Kadıköy'de 1994 yılından itibaren elektrikli ev aletleri ve mutfak aletleri sektöründe hizmet vermekteyiz. Kurulduğu günden beri güvenilir, hızlı ve müşteri memnuniyeti odaklı servis anlayışıyla bölgesinde sağlam yer edinen servisimiz , müşterilerimizin ilk tercihi olurken, birçok marka içinde yetkili servis tercihi olmuştur. Verdiği hizmet kalitesini sürekli geliştiren teknik servisimiz ilgili firmaların sertifikalarını almaya ve 2009 yılında Türk Standartları Enstitüsünden TSE belgesi almaya uygun görülmüştür. Garantili servis anlayışıyla teknik servis hizmeti yanında Türkiyenin her bölgesine yedek parça hizmetleriyle çözüm götürmenin mutluluğunu yaşamaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fissler Bölge Servsi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
Yetkili Kişi: Zekeriya Gürlü
Adres: Söğütlüçeşme Cd. Gazi Osman Paşa Sk. No:25 Kadıköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3464187
Web Sitesi: http://fissler-servis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fissler Bölge Servsi firma bilgileri. Fissler Bölge Servsi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fissler Bölge Servsi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fissler Bölge Servsi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.