Fital Fümigasyon İlaçlama İhracat Ve İş Güvenliği

"HİZMET,ÇÖZÜM,BAŞARI"

Şirket Hakkında
Firmamız 2013 yılında hizmete girmiştir.Fümigasyon ve Haşere ilaçlama uygulamalarımız, konusunda uzman Ziraat Mühendisleri ve teknikerler tarafından yapılmaktadır.Merkezimiz İZMİR ilidir. Aynı zamanda AYDIN ve MANİSA illerinde de faaliyet göstermekteyiz.

Çevreye ve doğaya zarar vermeden insan sağlığına ve evinizde sizinle birlikte olan evcil hayvanlara karşı zararsız ilaçlarla 7 gün 24 saat ev ve işyerlerinizi ilaçlıyoruz.

Kullandığımız rodentisit ve insektisitler WHO (DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ) tarafından onaylı insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen preparatlardır.
Fital Fümigasyon İlaçlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İzmir böcek ilaçlama denince akla ilk gelen firma olan Fital İlaçlama, haşere ilaçlama ve fümigasyon dallarında uzmanlaşmış Ziraat Mühendisleri ve teknikerlerden oluşan ekibi ile birlikte 2013 yılında kurulmuştur. Merkezi İzmir’de bulunan şirketimiz, ayrıca Manisa ve Aydın’ın ilçelerinde de hizmet vermektedir.

Şirketimizin yaptığı haşere ilaçlama çalışmaları, çevreye, insana ve evinizdeki evcil hayvanlarınıza zarar vermeyen ilaçlarla yapılmaktadır. Kullandığımız pestisit, insektisit ve rodentisitler, Dünya Sağlık Örgütü’nün onaylamış olduğu, amacı haricindeki canlılara zararsız olan ürünlerdir.

Şirketimiz aynı zamanda tekne , yat ve kapalı alan fümigasyonu konusunda da uzman olup bu konuyla ilgili şikayetlerinizde de çözüm ortağınız olmaya hazırdır.

Haşere , böcek ilaçlama ve fümigasyon uygulamalarında 7/24 hizmetinizdeyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Fital Fümigasyon İlaçlama İhracat Ve İş Güvenliği
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » İlaç
Yetkili Kişi: LEVENT GÜNEŞ
Adres: NERGİS MAH.2004 SOKAK NO:28/A KARŞIYAKA
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3230333
Faks: (232) - 3230109
Web Sitesi: www.fitalilaclama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kokusuz Ev Ve İş Yeri İlaçlaması
SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLI İLAÇLARLA VE UZMAN PERSONEL İLE GÜVENLİ GARANTİLİ EV VE İŞ YERİ İLAÇLAMASI
Fital Fümigasyon İlaçlama İhracat Ve İş Güvenliği firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Fital Fümigasyon İlaçlama firma bilgileri. Fital Fümigasyon İlaçlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fital Fümigasyon İlaçlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fital Fümigasyon İlaçlama İhracat Ve İş Güvenliği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.