Fixpoint Apple Servis

Şirket Hakkında
FixPoint, 2015 yılında ilk mağazasını Apple ürünlerine teknik servis hizmeti vermek amacıyla Bursa'da kuruldu.2015 yılı itibariyle tüm akıllı telefonların teknik servis hizmetini sağlayacak personel eğitimlerini gerçekleştirdi. Hizmet verdiği başlıca kategorileri sayacak olursak Bursa'da iPhone Servis iPad Servis Mac Servis konuları başta olmak üzere tüm akıllı cihazlar ve bilgisayarlardır. Sektördeki tecrübesini eğitim ve bilgi ile harmanlayarak müşterilerine aktaran FixPoint aynı zamanda aksesuar ve cihaz satışı yapmakta ve sektörel bazda yazılımsal çözümler sunmaktadır.
Fixpoint Apple Servis
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fixpoint Apple Servis
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Muhammet Aksakallı
Adres: Konak Mah. Yıldırım Cad. No:61/a Beşevler-nilüfer/bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4513562
Web Sitesi: www.fixpoint.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fixpoint Apple Servis firma bilgileri. Fixpoint Apple Servis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fixpoint Apple Servis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fixpoint Apple Servis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.