Fk Yapı & İnşaat-restorasyon & Proje

Şirket Hakkında
Memnuniyetinizin ve kalitetinin birinci sırada olmasını kendine prensip edinmiş bir firma olup öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti ve hizmettir.Her türlü restorasyon proje çizimi, dış ve iç cephe izolasyon, mantolama, zemin kapalama, iç ve dış dekorasyon ile bahçe ve çevre düzenlemesi işi itina ile en uygun maliyet ile sizlerin hizmetinde.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fk Yapı & İnşaat-restorasyon & Proje
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Ferhat ARABACI
Adres: İnönü Mahallesi Ilgaz Sokak FK YAPI
Şehir: Kastamonu
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 4779412
Web Sitesi: http://fkyapiinsaat.tr.gg/FK-Yap%26%23305%3B-%26-%
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Proje Çizimi (3d-render) Restorasyon Ve Röleve
Proje çizimi yaptırmak ve dekorasyon, iç ve dış yalıtım projesi, dış cephe kaplaması ve röleve , restorasyon prejesi çok uygun ve makul bir fiyata en...
Fk Yapı & firma bilgileri. Fk Yapı & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fk Yapı & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fk Yapı & İnşaat-restorasyon & Proje firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.