Flycam Productıons

Şirket Hakkında
Flycam Productions, sinema kalitesi ultra HD havadan video çekimleri desteğinde kurumsal ve etkinlik hikayeleri üreten kreatif bir prodüksiyon firmasıdır. Gerçek ve kurumsal hikayeleri senaryolaştırarak, sıradışı hikayeleri ömür boyu hafızalardan silinmeyecek şekilde ekranlara yansıtırız. Bu hikayeler kimi zaman bir hayat hikayesi, kimi zaman bir sportif başarı kimi zaman ise hayatımızın en mutlu günlerinden biri olan düğünlerimizdir... Siz de kendi hikayenizde başrolü oynamak istemez misiniz?
Flycam Productıons
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Flycam Productıons
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Flycam Productıons
Adres: Şerifali Mahallesi İbrahim Hakkı Sokak No:31 Lavella 6/a Blok D:40 Ümraniye/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Turkey
Telefon: (531) - 7730466
Web Sitesi: http://www.flycam.productions
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Flycam Productıons firma bilgileri. Flycam Productıons adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Flycam Productıons ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Flycam Productıons firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.