Form Boya

Şirket Hakkında
1993 yılında bir aile şirketi olarak kurulan şirketimiz, küçük bir boya atölyesinden Malatya 2.organize sanayi bölgesindeki 14000 metre kare açık 2450 metrekare kapalı alan olan bir fabrikayı 2004 yılında faaliyete sokarak, boya ve boya yan mamulleri üretimini halen bu adreste devam ettirmektedir.
1990 lı yıllarda özellikle mineral sıva ve hazır sıva grubunda bölgenin en iddialı firması olan şirketimiz, zaman, zaman hem uygulamacı hem de üretici olarak pazardaki yerini bugüne kadar korumayı başarmıştır.
Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme, kalite ve üretim standartlarına uyarak üretimde seçkin bir isme sahip olmuştur.
Firmamız satış organizasyonunu profesyonelce yapıp; satış ve sonrası hizmette sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır.
Rekabet ortamında müşterilerimizin ihtiyaçlarını eksiksiz ve kaliteden ödün vermeden, cazip fiyat ile zamanında karşılamayı,
-Tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşidini arttırmak için gerekli araştırmaları yapmayı ve bütün personele gerekli eğitimi vererek bireysel katılımlarını arttırmayı,
-Alışıla gelmiş üretim anlayışının dışında, teknolojik yenilikleri takip edip farklılık yaratmayı
-Şirket çalışanlarıyla el ele olup verimli, ekonomik ve mevzuata uygun üretim yapmayı ve ürünlerimizi müşterilerinin kullanımına sunmayı şirketimiz kendisine ilke edinmiştir.
Toplam kalite yönetimi ihtiyacını 2008 yılında aldığı ISO 9001 belgesiyle tamamlayan şirketimiz, TSE uygunluk belgesi alan ürünleriyle de ismini piyasa beklentisine uygun kalite sertifikalarına gururla yazdırmayı sürdürmektedir.
Asıl hedefi küçük, büyük ayrımı yapmadan, her kesime eşit hizmet götürmek olan FORM BOYA LTD ŞTİ.Birinci kalite boyalar ve ekonomik iç ve dış cephe boyaları her türlü sentetik boya, iç ve dış cephe astarları, sentetik vernikler ve alkyd üretimi ile adım, adım Türkiye’nin her köşe
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Form Boya
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Davut ESEN
Adres: 2.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ,7.CADDE NO:7 MALATYA
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 2440211
Web Sitesi: www.formboya.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Form Boya firma bilgileri. Form Boya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Form Boya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Form Boya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.