Form Döküm San. Ve Tic Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1980 yılında Eyüp Demirkapıda Ersözler Döküm olarak kurulmuş olup yıllar geçtikçe kendini yenileyen firmamız 1999 yılında sektörde yurt içi ve yurt dışı çeşitli firmalarda 30 yıllık tecrübeye sahip İstanbul teknik üniversitesi metalürji mühendisliği bölümü mezunu yeni ortağıyla birleşerek ismini Form Döküm olarak değiştirip gelişen teknolojiye ayak uydurabilmek için sürekli olarak kendini yenilenmeyi ilke edinmiştir.

Bugün Form Döküm olarak Alman DIN normuna uygun ;GGG 40 – GGG 50 – GGG 60 – GGG 70 Sfero ( Nodular, Ductile, Küresel grafitli) Döküm parçaları, GG 15 – GG 20 – GG 22 – GG 25 – GG 30 kaliteli Pik (Gri dökme demir, Lamel grafitli dökme demir) döküm parçaları, aşınmaya dayanıklı Nihard ve Yüksek ısıya dayanıklı ( 1100 C° – 1200 C°) %30 Kromlu A–10 çelik parçaları ve düşük alaşımlı çelik parçaları üretmekteyiz. Firma olarak döktüğümüz ürünlerin kalitesi bizim için vazgeçilmezdir, kalitemizi sürekli ürün analizleri (her ocak şarjının analizi en az bir defa kontrol edilir) ve uygun malzeme seçimleri ile korumak ve geliştirmek çabasındayız, bu sayede başta otomotiv olmak üzere çeşitli sanayi dallarında faaliyet gösteren müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Firmamız yüksek kalitesini ISO 9001 – 2000 Kalite Yönetim sistemi ile zenginleştirmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Otomotiv sektörü :Salıncak burçları, kompresör braketleri, fren merkezleri, poryalar, fren cırcırları, eksoz monifoldları, çatallar v.s.
Traktör ve iş makinaları yedek parça sanayii
Hidrolik pnömatik sanayiine yönelik parçalar
Kompresör imalat sanayii : Rotorlar , gövdeler v.s.
Asansör imalat sanayiine yönelik parçalar
Gemi ve inşaat sanayiine yönelik parçalar
Genel makine imalat sanayiine yönelik çeşitli parçalar
İletişim Bilgileri
Firma: Form Döküm San. Ve Tic Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Döküm Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metalürji
Yetkili Kişi: Naser Reştçiler
Adres: Sultançiftliği 2.cebeci yolu 2594 sk. No:52/A Gaziosmanpaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5941009
Faks: (212) - 5941069
Web Sitesi: http://www.formdokum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Form Döküm San. firma bilgileri. Form Döküm San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Form Döküm San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Form Döküm San. Ve Tic Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.