Form Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

"Isıda uzman"

Şirket Hakkında
Firmamız ısıtıcı kablolar, ısı izleme, enstrüman kutuları ve endüstriyel ısıtma sistemleri üzerine uzmanlaşmış olup bu alanda malzeme temini, satışı, danışmanlık hizmeti ve mühendislik uygulamaları yapmaktadır. Türkiye'de temsil ettiği firmalar Eltherm (Almanya'nın en büyük ısıtıcı kablo üreticisi) Chromalox ( Amerika'nın en köklü endüstriyel ısıtıcı kablo ve ısıtıcı üreticilerinden), Thermopads (Hindistan'ın en büyük ısıtıcı kablo üreticisi) ve Intermec'dir.
Form Mühendislik Tic.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ısıtıcı kablo, enstrüman kutuları, zemin ısıtma, çatı ısıtma, kar buz önleme, rampa ısıtma, elektrikli yerden ısıtma, ısı izleme, heat trace, heat tracing, heating, electrical heating, elektirkli ısıtma, ısıtma, ısıtıcı, ısıtıcılar, ısıtma sistemi, ısıtma sistemleri, elektrikli ısıtıcı, elektrik ısıtıcı, elektrikli ısıtıcılar, yerden ısıtma, yerden ısıtıcı, elektrikli ısıtma, ısıtma soğutma, kar eritme sistemi, elektrik ısıtıcıları, ısıtma nedir, yerden ısıtma sistemi, yerden ısıtma sistemleri, yağmur oluğu, kar eritme, radyant ısıtıcı, radyant ısıtma, sera ısıtma, ısınma sistemleri, ısıtma soğutma sistemleri, alttan ısıtma, cami ısıtma sistemleri, ısıtıcı rezistans, rezistans ısıtıcı, seramik ısıtıcı, çatı olukları, elektrikli ısıtma sistemleri, ev ısıtma sistemleri, sera ısıtma sistemleri, ısıtıcı şilte, ısıtıcı hortum, alttan ısıtma sistemleri, zemin ısıtma, zeminden ısıtma,
İletişim Bilgileri
Firma: Form Mühendislik Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: Şevket Özcan
Adres: 21. Cadde 511. Sokak No:13 İvedik Organize Sanayi
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3944022
Faks: (312) - 3944021
Web Sitesi: http://www.form-tr.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bayilikler Verilecektir
FORM Mühendislik, kurulduğu 1992 yılından bu yana artık ülkemizde de giderek yaygınlaşan elektrikli ısı izleme (Electrical Heat Tracing) uygulamasın...
Form Mühendislik Tic. firma bilgileri. Form Mühendislik Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Form Mühendislik Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Form Mühendislik Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-08-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.