Foto Moda Ltd.şti

Şirket Hakkında
Foto Moda Ltd.şti 1993 Yılında kurulmuştur.Erzincan ilinde Ve bölgesinde Bir çok Yenilik Ve teknolojik yenilikleri Erzincan ve bölgesinde ilk olarak sunmuştur .Stüdyo ve Dış mekan çekimlerini İlk olarak panoramik albüm kristal albüm kalpli albüm olarak müşterilerine Bölgede ilk olarak sunmuştur.2012 yılında 2.şubesini İstanbulda Açarak Kalitesini istanbuldaki Müşterilerine sunmuştur .Ayrıca Albüm Sektöründe MODA ALBÜM olarak tüm Türkiye fotoğrafçılarına PANORAMİK KRİSTAL KALPLİ VE KELEBEK KLASİK ALBÜMLER ÜRETMAKTEDİR..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Foto Moda Ltd.şti
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Murat Kömürcü
Adres: 13 Şubat Cad. Hocabey mah. 1008 sok. No:26. Erzincan/ TÜRKİYE
Şehir: Erzincan
Ülke: Türkiye
Telefon: (446) - 2236140
Web Sitesi: www.modadigital.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Foto Moda Ltd.şti firma bilgileri. Foto Moda Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Foto Moda Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Foto Moda Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.