Fotoselli Kapı

Şirket Hakkında
Fotoselli Kapı, İstanbul ili talar Mah. Çanakkale Cad. Öğretmen Evleri Sk. No 3/C Atalar - Kartal / İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Fotoselli Kapı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Murat Sadıklar dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yana kayar otomatik fotoselli kapılar, radar gözlerinin hareketli bir cisim algıladığında açılıp ve ayarlanabilir özelliğiyle istenilen sürede kapanması, giriş-çıkışların yoğun olduğu mekanlarda özellikle tercih edilen otomatik kapı sistemleridir.
Yana kayar otomatik fotoselli kapılar, iç mekanla, dış mekanı hava akımı, toz ve ses girişini engelleme açısından kontrollü bir şekil de ayırır. Bu kullanım mantığı, mekanlarda ısı tasarrufu da sağlar.
Yana kayar otomatik fotoselli kapılar, giriş cephesinde zerafet bakımından ön plana çıkartır ve mimari bütünlüğüne katkıda bulunur.
Yana kayar otomatik fotoselli kapılar, kullanım amacı doğrultunda program anahtarı, Yana kayar otomatik fotoselli kapılar, batarya, şalter, kartlı ve şifreli sistemi, uzaktan kumanda, farklı cam alternatifleri, gibi farklı seçenekler ilave edilebilir.
Yana kayar otomatik fotoselli kapılar özellikle bankalar, mağazalar, bürolar, oteller, marketler, üniversite ve restorantlar, idari merkezler, iş merkezleri gibi birçok alanda uygulanabilir. Daha Detaylar için http://www.figuraluminyum.net/
İletişim Bilgileri
Firma: Fotoselli Kapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Fotoselli Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Kepenk
Yetkili Kişi: Murat Sadıklar
Adres: talar Mah. Çanakkale Cad. Öğretmen Evleri Sk. No 3/C Atalar - Kartal / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5173022
Web Sitesi: http://www.figuraluminyum.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fotoselli Kapı firma bilgileri. Fotoselli Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fotoselli Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fotoselli Kapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.