Freelance Graphıc & Desıgn

Şirket Hakkında
TASARIM DESTEK MERKEZİ (TDM)
Firmanızda reklam bölümünüz yok yada deneyimli grafiker bulamıyor musunuz??? İşte bizimle yapacağınız anlaşma ile hangi tasarımınız olursa olsun sizler için aylık cüzi bir bedelle hem bütçenizi korumuş olacaksınız hem de profesyonel tasarım yardımı alacaksınız. Bu şekilde bizimle çalışan tüm müşterilerimizin ayrıca baskı işlerinde en minimum fiyatlar uygulanarak bir diğer avantaj sağlamış olacaksınız. Yapmanız gerek sadece müşteri temsilcilerimizle irtibata geçip bu konuda daha detaylı bilgi almak olacaktır.

AVANTAJLARINIZ *Firmanızla aylık olarak yapacağımız tasarım anlaşması ile ay içerisinde istediğiniz tüm tasarım işleri sizlerin istediği gibi ve firmanıza özel olarak hazırlanıp CD halinde teslim edilmektedir.

*Profesyonel tasarım yardımı alarak hedef kitleniz tarafından görselliğiniz artacak ve belirli bir konsept dahilinde kurumsallığınız ön plana çıkacaktır.

*Tasarımlarınız için personele ihtiyacınız kalmayacaktır.
Yapılan tasarımların matbaa baskı ve teslimat konusunda da
destek verilmekte, işleriniz kontrol altında eksiksiz teslim edilmektedir.

*Yapılan tasarımlar birebir kendi bünyemizde baskıya alındığından herhangi başka bir ücret edemeyerek en taban fiyatlar uygulanacaktır.

*Siz sadece işinize odaklanacak ve işinize daha çok zaman ayırabileceksiniz.

Freelance Graphıc &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Freelance Graphıc & Desıgn
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
Yetkili Kişi: TOLGAHAN ÜLGÜN
Adres: KADIKÖY - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (539) - 2349011
Web Sitesi: www.freelancegraphic.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Freelance Graphıc & firma bilgileri. Freelance Graphıc & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Freelance Graphıc & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Freelance Graphıc & Desıgn firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.