Freyja Ajans Organizasyon

Şirket Hakkında
FREYJA AJANS & ORGANİZASYON müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyip; tasarım ve dizaynları, profesyonel fikir ve düşünceleri, uzman kadrosu, ve ekipmanları ile hayallerinizi gerçeğe dönüştüren, özel günlerinizi mutlu anılara taşıyarak doğru hizmeti sizlere sunmaktadır…

Her türlü davet organizasyonlarınızın yanı sıra Açılış, Piknik, Catering, Fuar, Promosyon, Animasyon, Dekorasyon, Kongre, Seminer, Festival, Gala ve Şirket Toplantılarınızın tüm detayları ile ilgilenerek vaktinizin ne kadar değerli olduğunun keyfini sizlere yaşatmaktadır.

Temel ilkemiz; kusursuz memnuniyetiniz için size uygun mekanları yaratıcı tasarımlarımızı, farklı dekor ve animasyonlar ile birleştirerek davet, organizasyonlarınızı daima hatırlanacak büyüleyici bir atmosfere dönüştürmeyi amaçlıyoruz.

Size bu ayrıcalığı yaşatmak için geliştirdiğimiz özel dizaynlarımız, tecrübeli ve dinamik kadromuz, titiz çalışma anlayışımızla daima yanınızda yer almaktan mutluluk duyacağız.

Organizasyonlarınızda çözüm ortağınız, FREYJA AJANS & ORGANİZASYON ile mutlu kalın, güzel anıları paylaşın.
TÜM DAVET ORGANİZASYONLARINIZDA SİZİNLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYARIZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Freyja Ajans Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: ERTAN ÇAĞLAR
Adres: KÜÇÜK AĞA SOK AĞA APT NO:4 D:5 SUADİYE/ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4678602
Web Sitesi: www.freyjaajans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Freyja Ajans Organizasyon firma bilgileri. Freyja Ajans Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Freyja Ajans Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Freyja Ajans Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.