Ftk Pls Ve Amb San Ltd Şti

Şirket Hakkında
Firmamız 1991 yılından beri ambalaj sektöründe hizmet vermektedir.Amacımız, firmamızı uluslararası boyutta, kalite, fiyat ve verimlilik açısından rekabet edebilir seviyede mal üretebilen, müşteri memnuniyetini en ön planda tutan ve sürekli gelişen bir sanayi kuruluşu haline getirmektedir.

*En önemli ürünümüzün KALİTE olduğunu benimseyerek, KALİTE nin kontrolü yerine üretimini hedefledik. Bu nedenle üretim prosesini girişten çıkışa kadar planlayıp önleme çalışmalarına ağırlık vererek KALİTE nin üretim sırasında doğmasını sağlayacağız.

*Firmamızda, görevli her personel kendinden bir önceki prosesin müşterisi olarak tanımlanmıştır. Kaliteden her personel birinci dereceden sorumludur ve amacımız problemleri çözmek değil, kaynağında önlemek ve yok etmektir.

*Tüm personel için eğitim faaliyetlerini yaygınlaştıracağız, sürekli onları destekleyerek, kalite iyileştirme geliştirme çalışmalarına katılmalarını sağlayarak onları teşvik edeceğiz.

*Hedefimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti ve sürekli geliştirme olduğundan, çalışmalarımızdan asla tatmin olmayarak, daima daha iyiyi ve hatasızı arayacağız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ftk Pls Ve Amb San Ltd Şti
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Mehmet Asman
Adres: Halkalı Cad. No:267 Sefaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6989820
Web Sitesi: www.ftkambalaj.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ftk Pls Ve firma bilgileri. Ftk Pls Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ftk Pls Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ftk Pls Ve Amb San Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.