Fuar Organizasyonu Hostes Manken Stant Hizmeti

Şirket Hakkında
RB Organizasyon planlamanın ötesinde, hayalleri de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamak ümidinde olan sizlerin tüm sorularına cevap verebilecek çözümler sunabilmek için hizmet seçeneklerini günden güne çoğaltmayı hedefleyen bir firmadır. Fuar organizasyonu, Plaza Kiralama, Stant Elemanı, Ses Sistemi, Hostes, fuar hostesi, Garson Hizmeti, Sunucu Animatör, Fuar Mankeni, Başlıklarda görecek olduğunuz gibi organizasyonu gibi birçok başlık altında sizlere özel seçenekler sunabilmek için dur durak bilmeden çalışan bir ekiple hizmet vermektedir.
Fuar Organizasyonu Hostes
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fuar Organizasyonu Hostes Manken Stant Hizmeti
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: mehmet demir
Adres: osmanlı sokak no 27 b şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2111163
Web Sitesi: www.fuar-organizasyonu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fuar Organizasyonu Hostes firma bilgileri. Fuar Organizasyonu Hostes adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fuar Organizasyonu Hostes ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fuar Organizasyonu Hostes Manken Stant Hizmeti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.