Garanti Tercüme Ve Danışmanlık Hiz.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 1997 yılında kurulmuş olup, tüm dillerde çeviri hizmeti vermektedir.Profesyonel yeminli tercümanlardan oluşan kadrosu ile özellikle teknik, leasing, denizcilik, hukuk, ticaret, tıp, iletişim, mühendislik, inşaat, mimarlık, reklamcılık, danışmanlık, eğitim, sanat, kozmetik, ve diğer alanlarda müşterilerine hizmet vermektedir.
Şirketler, hukuk büroları, kobiler ve kurumsal firmaların istekleri doğrultusunda söz verilen zamanda kaliteli tercümeleriniz size işlerinizde başarı kazandırmaya devam ederken bizede başarınıza katkı sağlamanın memnuniyetini kalır. Yurt dışında şirket, temsilcilik veya şube açılışı için gerekli belgelerin tercümesi dışında, noter tasdikleri, kaymakamlık ve valilik apostil alma tamamlama konusunda hizmet vermekteyiz. Tüm lisanlar için tercümanlarımız yemin zaptı sahibi olup, noter onaylı tercüme bürosu olduğumuzuda belirtmekten mutluluk duyarız.
Garanti Tercüme Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Garanti Tercüme Ve Danışmanlık Hiz.ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: TARKAN ÇITAKOĞLU
Adres: Cumhuriyet Caddesi Turna Sokak No:3/3 Elmadağ - Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2323123
Web Sitesi: www.garantitercume.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Garanti Tercüme Ve firma bilgileri. Garanti Tercüme Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Garanti Tercüme Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Garanti Tercüme Ve Danışmanlık Hiz.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.