Garanti Vize Hizmetleri

Şirket Hakkında
Yıllardır uçak bileti, yurtdışında otel rezervasyonu ve vize konularında hizmet veren şirketimiz, gerekli deneyim ve tecrübeye sahip kadrosu ve ayrıntılı web sitesiyle 10 yılı aşkın süredir her yıl binlerce yolcumuza hızlı - garantili ve sorunsuz hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Sizlerden aldığı bu güvenle de müşteri portföyü ve partner acente yelpazesini her geçen gün genişletmektedir.

Konsolosluk önlerinde uzun kuyrukların oluşmasının en önemli sebebi başvuru yapanların yeterli bilgiye sahip olmaması, eksik evrakla başvuru yapılması ve formların yanlış doldurulmasıdır!

Artık vize işlemleriniz için konsolosluk önlerinde saatlerce beklemeyecek ve değerli olan zamanınızı diğer işlerinize ayırabileceksiniz.

Saygılarımızla.
Garanti Vize Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Garanti Vize Hizmetleri
Sektörü: Turizm / Otel » Yurtdışı Tur
Yetkili Kişi: Şevket KANDEMİR
Adres: Şirinevler Mah. gediz sk. cevher işmerkezi no:11/74 Şirinevler İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6528727
Web Sitesi: www.garantivize.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Garanti Vize Hizmetleri firma bilgileri. Garanti Vize Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Garanti Vize Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Garanti Vize Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.