Gazete İlan Vermek

Şirket Hakkında

Hürriyet Gazetesi vefat ilanı ve seri ilan servisi olarak sizlere 12 yıldır reklamcılık sektöründe hizmet vermekteyiz. İlan, Seri ilan ve vefat ilanı konusunda deneyimli personellerimiz tarafından sizlere gazete ilan konusunda yardımcı olmaktayız.
Hürriyet Gazetesi'ne vefat ilanı vermek için bir telefon kadar yakınınızdayız. İster telefon yardımı ile bizlere ilan verebileceğiniz gibi istersenizde mail veya Msn yoluyla da bizlere ilanlarınızı günün 24 saati ve haftanın 7 günü verebilmektesiniz.
Neden Hürriyet Gazetesi'ne vefat ilanı verilir?
Hürriyet Gazetesi traj olarak tüm Türkiye Geneli'nde bir çok kişiye hitap etmektedir. Okunabilirlik açısından daha çok kitleye ulaşan Hürriyet Gazetesi trj olarakta, okuyucu kitlesi olarakta sizlerin istediğiniz sonuçlara ulaşmanıza imkan sağlamaktadır.
Gerek seri ilanlar olarak gerekse vefat ilanı, baş sağlığı, duyuru, teşekkür ilanlarınızda tavsiye edilen il gazete özelliğini taşıyan Hürriyet Gazetesi baskı bölgesi olarakta tüm yurt genelinde tüm illerde ve bölgelerde yayınlanmaktadır.
Hürriyete vefat ilanı verdiğiniz takdirde ilanlarınızın çeşitli tasarımları yapılır, içerik olarak vefat eden kişi veya yakını tarafından istenilen sözlerde içerik olarak yazılabilir. Cenazenin kalkacağı yer, saat, tarih içerik olarak eklenebileceği gibi vefat ilanı içerisine güzel sözler veya bir dizi şiirde yazılabilmektedir. Yani kısacası vefat ilanın içeriği tamamen sizlerin istediğiniz şekli ile de düzenlenmektedir.
Hürriyet Gazetesi'ne baş sağlığı ilanlarınızı da verebilmektesiniz. Vefat eden kişinin her yıl tekrar anılması olarakta bilinen ilanlarınızı da gazetemizde yayınlatabilmektesiniz.
Gazete ilan servisi.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gazete İlan Vermek
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Cem Cemil
Adres: Darüşşafaka Mahallesi Balabandere Caddesi Balamir Sokak Maslak Sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3414130
Web Sitesi: http://www.gazeteilanvermek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gazete İlan Vermek firma bilgileri. Gazete İlan Vermek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gazete İlan Vermek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gazete İlan Vermek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.