Gaziantep Çobanoğlu Taşımacılık

Şirket Hakkında
Gaziantep evden eve taşımacılık ta uzun yıllar hizmet veren firmamız evden eve taşımacılık sektöründe kendini ispatlamış başta Gaziantep olmak üzere Türkiye’nin her tarafına hizmetini taşımaktadır. Gaziantep evden eve taşımacılık sektöründe son yıllarda meydana artan rekabet ortamında hizmetinden ödün vermeyen firmamız yoğun rekabet ortamına rağmen sektördeki yerini daha da kalıcı hale getirmiştir. Çobanoğlu evden eve taşımacılık olarak her şeyden önce ilkemiz sorumluluk duygusundan asla ödün vermemek ve güveninizi kalıcı bir şekilde kazanmak ve bunu korumaktır. Taşıma esnasında , özel askılı dolaplarımızla, yorgan, yastık, yatak, halı ve her türlü önemli eşyalarınız için özel yapım jelatinler kullanılmaktadır ve tüm mobilya ve beyaz eşyalarınız itinayla ambalajlanır.
Gaziantep Çobanoğlu Taşımacılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gaziantep Çobanoğlu Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: ibrahim halil yaşar
Adres: iatasyon caddesi no:8 kat:1 (hayat hastanesi karşısı)
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2309456
Web Sitesi: www.cobanogluevdeneve.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gaziantep Çobanoğlu Taşımacılık firma bilgileri. Gaziantep Çobanoğlu Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gaziantep Çobanoğlu Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gaziantep Çobanoğlu Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.