Gazza Pantolon

Şirket Hakkında
Gazza Pantolon, İzmir ili mimar kemalettin cd. No:71 kat:3/303 çankaya-İZMİR/TÜRKİYE adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ersoy denteş dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE İÇ PİYASADA MEVCUT BÖLGELERDEKİ MÜŞTERİ GRUPLARINA KLASİK ERKEK PANTOLONU VE SPOR CANVARS YIKAMALI ERKEK PANTOLONLARI ÜZERİNE TOPTAN OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ...
İletişim Bilgileri
Firma: Gazza Pantolon
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: ersoy denteş
Adres: mimar kemalettin cd. No:71 kat:3/303 çankaya-İZMİR/TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4823293
Faks: (232) - 4823293
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kalite Güven Ve Gerçek Ticaret Ahlakı İle Çalışmak İsteyen Arkadaşlar
Firmamız bünyesinde erkek klasik pantolonu ve yıkamalı canvars grupları üzerine iç piyasada hem imalat hemde toptan satış yapmaktadır.Gerçek anlamda t...
Gazza Pantolon firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 2.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Gazza Pantolon firma bilgileri. Gazza Pantolon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gazza Pantolon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gazza Pantolon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.