Gbs London Marketing Group

Şirket Hakkında
GBS London, sektörün önde gelen firmaları ile bağlantılar kurup projeler gerçekleştirir. KAZAN-KAZAN politikası ile müşterilerin maksimum seviyede fayda sağlamaları için stratejiler ve çözümler geliştirir.

Orta ve uzun vadede olabilecek gelişmeleri takip ederek müşterileri adına yenilikleri ve modayı takip eder.Düzenli servis ve dağıtım ağı ile doğru zamanda, doğru ürünü, doğru fiyatla, doğru yerde konumlandırarak müşteri memnuniyetini optimum seviyede tutmaya çalışır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ahşap mobilya dekorasyon alanında, iş yeri dekorasyon, ofis dekorasyon, bar dekorasyon, restoran dekorasyonu, villa dekorasyonu, ev dekorasyon, bahçe dekorasyonu işlerinde, mimari tasarım, dizayn, üretimi ve uygulamaları...
Yaşadığınız mekanı size özel kılan, sizin tercihleriniz ve hayallerinizdir. Ahşap sıcaklığını, sağlığını ve şıklığıyla yaşadığınız mekanları size özel kılalım...
Ahşap mobilya dekorasyon, isteklerinizin detaylı analizi ile başlayarak
Gereksinimlerinizi karşılayan, tarzınızı ve bütçenize uygun mobilya
dekorasyon tasarımlarını öneriler olarak sunuyoruz...
İletişim Bilgileri
Firma: Gbs London Marketing Group
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: M.Baran ASLAN
Adres: Besköprü Mahallesi Vedat Kaban Caddesi no 4 Ortaca
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 2820075
Faks: (252) - 2820076
Web Sitesi: http://www.gbslondon.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gbs London Marketing firma bilgileri. Gbs London Marketing adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gbs London Marketing ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gbs London Marketing Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.