Gda Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Eğitim Danışmanlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
GDA Laboratuvar Hizmetleri Ağustos 2011 yılında kurulmuş bir limited şirketidir.GDA kurulduğu günden itibaren alt yapı çalışmalarına başlamış ve Eylül 2011 de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına kuruluş izni başvurusunda bulunmuş, kuruluş izni başvurusunu Ekim 2011 yılında almıştır. Daha sonra faaliyet izni çalışmalarını yürütüp Ocak 2012 de faaliyet başvurusu yapmış ve 29 Şubat 2012 yılında faaliyet iznini almış ve sektördeki yerini GDA Gıda Analiz laboratuvarı olarak resmileştirmiştir. Laboratuvarımız 7 Haziran 2013 tarihinde Türkak’dan akredite olmuştur. 24 Mayıs 2014 tarihinde ise geçirilen başarılı denetim sonucu TSE’nin onaylı taşeron laboratuvarı olmaya hak kazanmıştır. (Kalite politikamız için lüften yazı üzerine tıklayınız: Kalite Politikamız) GDA kurulduğu ilk günden itibaren yaptığı çalışmaları teknolojinin son gelişmeleri ışığı altında yapmış konusunda uzman personelle çalışarak sektöre doğru tarafsız ve güvenilir sonuçlar vermek üzere yola çıkmıştır. GDA 600 m2 kapalı alan ve 6 kata yayılmış laboratuvar binası ile gıda sektörüne hizmet vermeyi sürdürmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gda Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Eğitim Danışmanlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Erol Arıkaya
Adres: İdealtepe Mah. Dik Sok. No:25 Maltepe İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5180557
Web Sitesi: www.gda.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gda Laboratuvar Hizmetleri firma bilgileri. Gda Laboratuvar Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gda Laboratuvar Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gda Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Eğitim Danışmanlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.