Gea Lojistik

Şirket Hakkında
Gea Lojistik, İstanbul ili IKITELLI OSB HESKOP SAN.SIT M6 BLOK NO:100 adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi TOLGA MERTLER dir.
Gea Lojistik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
GEA tüm dünyadan Türkiyeye veya Türkiye’den tüm dünyaya kurmuş olduğu güçlü tedarik zinciri ile liman ve kapı tesliminde hava, kara , deniz taşımacılığının yanısıra çıkış ve varış limanlarının özelliğine uygun olarak siz değerli müşterilerimize herhangi bir taşıma için birden fazla seçenek sunarak maliyetlerinizi mimimize etmek için kombine taşıma alternatifleri ilede hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Gea Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: TOLGA MERTLER
Adres: IKITELLI OSB HESKOP SAN.SIT M6 BLOK NO:100
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6703287
Web Sitesi: http://www.gealogistics.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gea Lojistik firma bilgileri. Gea Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gea Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gea Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.